fredag den 20. september 2013

Har du fået dit årlige brystcheck?

Hos brystklinikken har vi nu indført et nyt system, der vil revolutionere Danmark med storm.
 
Det årlige brysteftersyn!
 
Hvad går det ud på?
Jo, som kvinde er dine bryster to ting du absolut ikke må overse. Hvad end de er helt naturlige, har fået en af vores naturlige massage-behandlinger eller på anden og mindre naturlig vis har fået brystforstørrende, eller opstrammende operationer – Så er der altid en risiko for at dine bryster holder på noget som vi helst ikke vil have i kroppen.
For at være på forkant er det selvfølgelig anbefalelsesværdigt at alle kvinder, meget jævnligt føler om der kunne være noget i brysterne der føles unormalt, dette gøres ganske simpelt ved at massere brysterne med egne hænder, trykke blidt på dem og føle efter unormale knuder eller lignende. Det kan også anbefales at lade andre mærke efter, da mange har en tendens til ikke at være så kritisk når det kommer til egen krop – Samtidig kan det måske skabe glæde hos modparten J
 
Til dig der vil være helt sikker, lancerer brystklinikken.dk det årlige brysteftersyn! Vi tager med vores store ekspertise hånd om dine bryster, og sørger for at de bliver undersøgt af vores professionelle personale, der er uddannede i faget.
Du skal forvente at sætte ca. 30-45 minutter af til undersøgelsen. Det afhænger af størrelsen på din barm, og om vi føler behov for at scanne dine bryster efter i vores brystscanner­.
 
Som altid tilbyder vi både at kunden kan komme til os, eller at vi kan komme til kunden, priserne er således:
·         Undersøgelse hos brystklinikken, 695 kr
·         Undersøgelse hos kunden, 995 kr + kørsel
 
Vi håber at mange kvinder vil benytte sig af tilbuddet, da der stadig er for mange der får konstateret brystrelaterede sygdomme der i sidste ende kan få langtrækkende konsekvenser.

Se mere på www.brystklinikken.dk/aarligeeftersyn.asp
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar